Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Vår Gård Saltsjöbaden AB

top

Presentation

top
Alldeles vid vackra Baggensfjärden och bara 15 minuter från Stockholm ligger Vår Gård Saltsjöbaden.

Vi är en mötesplats för alla, såväl stora som små konferenser, ledningsgrupper, stora möten härliga fester. Här hittar du trevliga och kreativa rum samt ljusa lokaler, nästan alla med sjöutsikt.

Vårt kök är prisbelönt många gånger om och vårt eget bageri och konditori med Jesper och Alicia förser oss med nybakat varje morgon.

Konst ligger oss speciellt varmt om hjärtat och är kanske ett av skälen till att många trivs hos oss.

Vi som vistas här dagligen är övertygade om att världen skulle må gott av platser som Vår Gård!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum122
Dubbelrum17
Max antal bäddar156
Konferenslokaler18
Grupprum18
Max konferens280
Max restaurang160
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Det kan eventuellt bero på de sköna sängarna i våra 139 hotellrum och det kan bero på att här är tyst på ett behagligt vis. Inte stumt tyst som på ett jäktat cityhotell med ljudisolerade treglasfönster, utan tyst utan att vara helt tyst. Du kan fortfarande höra en koltrast i trädgården utanför och det fjärran ljudet av bommar när Saltsjöbanans sista tur rullar mot huvudstaden. När huvudet funnit vila på en mjuk kudde, inser man gärna fördelen med att konferera vid vägs ände, den som stavas god zzömn.

Fakta om rummen: De flesta av våra hotellrum är mysigt inredda med tapeter och tyger från Ralph Lauren, några rum har inredning från Svensk Design. 122 av rummen är enkelrum och 17 är dubbelrum. Det finns två kategorier, standardrum samt 15 deluxe-rum. Deluxe-rummen är inredda som dubbelrum med queen size säng och är lite extra påkostade. Rummen ligger avskilt och har ett eget vardagsrum med bar.
Trådlöst nätverk finns överallt på Vår Gård och även på hotellrummen. Alla rum har TV och allt annat du behöver är en självklarhet.

Hotellrum

Lokaler

top

På Vår Gård hittar du konferenslokaler för såväl stora som små möten (2-280 personer). Välj mellan några av våra 18 möteslokaler och lika många grupprum. De flesta av våra mötesrum har sjöutsikt och alla är utrustade med modern teknik.

Konsten är unik, här samsas Chagall och Grünwald med contemporary art. Våra konstvisningar brukar vara ett uppskattat avbrott under mötet.

Olle

Mat och Dryck

top

Maten, brödet och vinet intar en omhuldad särställning på Vår Gård. Ett fokus på kunskap, passion och utvalda, helst ekologiska, råvaror skapar grunden för att vi ska kunna bjuda på väsentligt mer än stilla aptit och släckt tröst. Kockar och kallskänkor ges utrymme att skapa efter eget huvud och uppmuntras att kontinuerligt lära sig mer. Det är sannolikt detta som gjort att vi vunnit flera priser i olika sammanhang. Somliga av dem är så passionerade av att färdas bland smaklökarnas landskap att de även utbildat sig till sommelierer. Inte förvånande då att våra viner är utvalda för att kunna uppträda i samklang med maten.

Mat

Aktiviteter

top

Endast det bästa är gott nog. Därför har vi noga valt ut våra samarbetspartners för konferensaktiviteter, som alla är specialister på sina områden. Allt för att ni ska få det bästa.

Våra prisbelönta kockar guidar er bland grytor och kastruller. I matlagningsstudio kan vem som helst bli kung i köket!
Våra välutbildade sommelierer delar med sig av sina dryckeskunskaper och vår konditor Jesper Långström kan allt om choklad och håller gärna provningar.

Hitta på någonting i skärgården!
På sommaren packar vi en härlig picnic-korg, sedan väljer ni att segla långsamt eller kanske ta en snabb ribbåt ut i skärgården. Vintertid lockar långfärdsskridskor och varm choklad.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Med bil:
Ta väg 222 österut (Värmdöleden) och höger vid avfarten till Saltsjöbaden (väg 228).
Framme i Saltsjöbaden följer du skylt mot Ångbåtsbryggan och Vår Gård Saltsjöbaden.

Med båt:
Vår Gård Saltsjöbaden har egen brygga. Vi hjälper dig gärna att boka båttransport. Båtresan från Stockholms centrum tar ungefär en timme.

Vissa reguljära skärgårdsturer stannar vid den närliggande Ångbåtsbryggan i Saltsjöbaden.

Med Saltsjöbanan:
Från Stockholms Central/T-centralen tar du tunnelbanan söderut till Slussen. Följ sedan skyltningen mot Saltsjöbanan. Tågresan till Saltsjöbadens slutstation tar 30 minuter.

Från stationen ser du våra röda tegelbyggnader på andra sidan spåret. Promenaden till receptionen tar bara ett par minuter.